Know God, no peace. No God, know peace.

Jag kan inte förneka hur det ligger till, för det här är på riktigt. Hur ont det än gör, så går det inte längre att blunda för problemet som gömmer sig i hennes taniga kropp. Det är som den värsta mardrömmen i den mörkaste hallen. Om det nu finns en Gud som många påstår, hur kan Han då skada så pass många människor. Han är i så fall den värsta sorten av seriemördare, som någon någonsin lagt tanken på. Hur kan ni be till denna förskräckliga ande, som vill se era nära och kära döda. Hur kan ni be till någon som tar livet av små, små barn. Hur kan ni be till någon som bara kollar ner och ser på när människor skriker av smärta, den smärtan som Gud själv har skapat.


cause when i met you, i became someone else.

-

I'm a lightweight. Better be careful what you say. With every word I'm blown away. You're in control of my heart. I'm a lightweight, easy to fall, easy to break. With every move my whole world shakes. Keep me from falling apart.


Modevisningen för donnas


sweet child


Jag tror det är oundvikligt att inte lägga skulden på sig själv.

Jag såg en fallande stjärna idag, på väg hem från akuten. Jag tror jag önskade mig allt och ingenting. Jag bär på en sådan otrolig rädsla i kroppen just nu. Någonting är fel på Stina, någonting finns där. Efter nu sex stycken sjukhus besök, varav 3 till akutmottagningen, så har jag nog förstått det. Jag är rädd för att hon har ont. Jag är rädd för att hon ska känna smärta. Jag är rädd för att hon inte ska orka kämpa under de smärtsammaste tiderna. Imorgon slås nummer från min repiga telefon, då börjar en utredning på hennes kroniska höga feber. Det gjorde så ont idag att se henne gråta så högt. Jag har aldrig någonsin sett henne så svag. Och jag har aldrig någonsin känt mig så hjälplös. Detta kommer bli en kamp, med både smärta och gråt. Man förbereder sig för det värsta, det tror jag kommer automatiskt. Man vet inte vad orsaken eller problemet är, men ändå vill man blunda för det problemet som gömmer sig. Är det mitt fel att hon blivit så svag, tappat sin immunitet. Kanske snusade jag för mycket eller kanske ammade jag inte hennes tillräckligt länge. Kanske förde jag över någon dålig gen som vi har i vårt släkte. Jag tror det är oundvikligt att inte lägga skulden på sig själv. Jag ska gräva fram orsaken och jag ska läka henne. Jag ska fälla varje ting som står i min väg. Jag ska göra henne frisk. Hon måste bli frisk.


Fatal mistakes are so easily made. Enough of my problems they only cause fights. Forget that I rang you. And promise you'll have such a beautifully, happy and painlessly romantic, good life.


"Softly Now,
You owe it to the world
And everyone knows that you're my favourite girl
But there's some things in life that are not meant to be
I'm not meant for you and your not meant for me
Here's to our problems
And here's to our fights
Here's to our achings
And here's to you having a Good life
From Me
Good Life
"

Våran vardagliga lunch, för den som vill att matlagningen ska gå snabbt.

Spagetti och köttbulls soppa

Spagetti
1/2 purjolök
1/2 morot
1 färsk champinjon.
1 korv elr. 3 köttbullar.


På samma sätt som du kokar spagetti, gör du även denna soppa.
När du lagt i spagettin i inte för mycket vatten, tillsätter du purjolök, morötter och färska champinjoner. Kan även tillsätta annat gott, du vill ha i grönsaksväg. Sedan lägger du även i antingen köttbullar eller korv. Självklart i småbitar. Och till sist, två buljong tärnor. En kött -och en grönsaksbuljon. Man får prova sig fram, beroende på hur mycket vatten man har i. Man kan även lägga i små bitar av potatis.

Sen är det bara att äta.
Soppan jag aldrig tröttnar på.

Allt som behövs för en lugn söndag.Detta är nu påväg till min brevlåda


Yes, yes, yes!

Hämtade Bossen i fredags, kom hem klockan 2 på natten. Något trött man var. Allt har gått finemang, dock har han hamnat i slagsmål med Ludde tre gånger. Så var tvungen att lämna tillbaks han till mamma. Men Bossen är kvar! Min gullhöna. Har även gett han några mer namn som skrutten, bonus, bosse. haha, svårt att komma ihåg att det riktiga namnet är bossen(boss). Men men!

Äntligen är det bestämt, bossen kommer.


Nu är det bestämt, att denna sötnos kliver in genom våran dörr till veckan. Otroligt glad!
Jag hoppas dock att det går bra mellan han och ludde. Och speciellt Stina.

feeling like a superstar


how you make me weak


Lyssnar hellre på dessa än moa. Att folk kan påstå att ingen kan göra moas låt bättre, är katastrof.


Petra humor


böl

sitter och gråter till home makeover just nu. hemskt.

Jag är inte längre din

"Ibland undrar jag om jag fortfarande finns kvar,
du gick iväg så snabbt, utan att lämna några svar.
Tänker du på mig ibland, ångrar du det du gjort.
Ser du fortfarande mig som den jag var, eller ändrades jag längst tiden.
Det var länge sedan det var du och jag, men spåren sitter fortfarande kvar.
Kärleken var stark, svår att låta sväva iväg.

Det gjorde ont att se dig gråta, men jag saknar varje tår.
Dom gav mig din närhet och dela dig ändå.
Du öppnade ditt inre och lät mig komma in,
Men den tiden är över. Jag är inte längre din."

- Petra Fasth


RSS 2.0