gårdagen bjöd på festligheter


Längtar


element

jävla photoshop som ska ta 300år att installera.
jag har även installerat det 7 gånger i rad.
tydligen så verkar dom ha något fel på adobes sida.
typiskt.

Lycka


no place like home

Nu är det inte lång tid kvar tills jag flyttar till min egna lilla "villa". Att slippa höra fotsteg från övervåningen, musiken från grannen bredvid, låter helt underbart! en och en halv vecka kvar, sen välkomnar jag min tvåa. Jag har dock inte packat. Borde jag kanske göra det? Sist kommer jag ihåg att jag packade MÅNGA veckor innan. Men nu blev det så kvickt och tanken har inte riktigt slagit mig än, att jag äntligen ska få min "villa", som jag så länge har kollat in och önskat mig.

Imorgon är första dagen på praktiken hos mig pappa, för yurilian. Troligtvis kommer han hem slut körd och klagar på att livet är piss. Kommer inte orka lyfta sin rumpa från soffan och inte heller fira sin födelsedag med sina föräldrar. (Han fyllde år igår, så grattis!) Vilket som, så har jag precis lagat ihop en duglig matlåda åt han och även fixat frukost som bara är att ta fram imorgon. Jag hoppas det duger!

Nu tänkte jag gå och lägga mig, för att senare vakna upp pigg och glad.

Stina träffar Gammelfarmor för första gången


im with the wrong brother


resten av bilderna krånglar när jag ska lägga upp dom. så den här får räcka.

bada, nejtack.

gick finemang på fotograferingen idag. jag gissar på att dom fick dom bilder dom var ute efter. tror dock att jag kommer ligga i lunginfektion imorgon. whiihooo. tog en promenad i vattnet och lekte par med fel bror. haha, skojskoj. förhoppningsvis så får jag möjlighet till bilderna så fort som möjligt. then you all can see, how cute i am.

fnitter och kalasCHARM MED TANDLÖSHET

modell

well, idag ska jag ner på randiga rutan för att få utvalda kläder som jag ska ha under fotograferingen till mp tidningen. skojskoj. även så att lilla alexander har sovit här idag. så duktig han har varit!

beautiful


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

helgen


make a change

kan ju börja med att tala om att jag aldrig åkte till stockholm. väntar alltså tills nästa år. min skjuts gjorde en vändning och jag skulle gärna, helt utan tvivel, skjuta upp mitt finger i rumpan på han. vid min hemkomst är det dags dför mig att lägga in alla bilder på datorn som är nytagna. ser helt enkelt fram emot hemkomst.

idol 2011

well, om inte många timmar åker man till stockholm på idol. wiiihoooho!

NOSTALGIjaahoo

2 timmars sömn, jaaahhoooo.

dust under your nails

man känner dig förkrossad och ensam. avbruten i orden, avbruten i orden. en sån stark nostalgisk känsla, som får hjärtat att smärta. förundrandes, vad som kunde ha hänt. om jag gjort annorlunda med mitt varje val i livet. hade jag då stått här? jag jag då gjort det där. man vaggar framåt, fram och tillbaks. förundran. fortfarande förundran.

RSS 2.0