But she's always a woman to me

She can kill with a smile
She can wound with her eyes
She can ruin your faith with her casual lies
And she only reveals what she wants you to see
She hides like a child,
But she's always a woman to me

She can lead you to love
She can take you or leave you
She can ask for the truth
But she'll never believe you
And she'll take what you give her, as long as it's free
Yeah, she steals like a thief
But she's always a woman to me

And she'll promise you more
Than the Garden of Eden
Then she'll carelessly cut you
And laugh while you're bleedin'
But she'll bring out the best
And the worst you can be
Blame it all on yourself
Cause she's always a woman to me

She is frequently kind
And she's suddenly cruel
She can do as she pleases
She's nobody's fool
And she can't be convicted
She's earned her degree
And the most she will do
Is throw shadows at you
But she's always a woman to me

Nyårs mys
Lina kom på besök


Även fast inte varje dag bär på saknad efter dig, så skulle hela min värld rasa om du glömde mig. Det skrämmer mig att du vet det, för nu har du rum för spel.


Jag saknar dig, Lasse Svensson.

.

Sjukhuset nästa

Tänk att mina lilla tös aldrig får bli frisk. Hon har precis avslutat sin 3:de pencilin kur, men ändå får hon öroninflamation. Helt sjukt. Så ja, klockan 5 stiger vi in genom dörrarna till jouren, då stina ska få ta några fina prover. Jag tror hon längtar. Tänkte även be dom rycka ut med p-stav på samma gång. För nu orkar jag fasiken inte med min knasiga mens. just so you know.

Idag blir det även taco's. Och för den som vill veta och tycker om frukt, så är det så mycket kompanj priser på Willys för nuläget.

shopppppppiiiinnnnggggg

Ett stort klädlass handlades in igår, och jag är otroligt nöjd med mina köp. Stina fick även världens snyggaste och mysigaste tröja, som jag själv hade velat haft. Och ett par snygga jeans. Hon är så söt när hon skuttar runt i dom där kläderna och fina kanin tofflor.

Om några timmar kommer även Lina hit. skooooj då.

precis slingat håret


Huvudstorleken kan lura

Spårlöst försvinnen in i intet. På något sätt, förlorade jag de flesta på vägen. Jag skyller på ovisheten de bär på, att de inte förstår ansvaret att ha barn. Samma ålder som jag, men mognaden stannade någonstans under 90-talet. Jag glider in i blogg världen och gömmer mig där i stund. Det är den ända kontakt med omvärlden jag har. Den andra är förlorad. Nu sökandes efter kloka och offervilliga människor runt världen om. Visheten finns det ont om. Vart tog gamla tider vägen? Jag ser alla människor, bärandes på ett kallt hjärta och förminskad hjärna. Huvudstorleken lurar dig, hjärnorna är minimala. Jag behöver någon som ställer upp, bara finns där. Någon som hälsar på och inte bara går. Jag behöver någon som inte kollar bort, när något är fel. Jag behöver någon som lyfter min dotter, när jag gråter. Jag behöver en omväxling för en gångs skull. Kärleken är inte allt, vänskapen är viktig. Vardagen kan göra ont, det är då jag behöver någon där. Omväxling är bra. Det är omväxling jag vill ha.

I will end up in the thin air without you


Like youre pouring salt in my cuts. But I just run out af bandage and I dont know where to start.

Förskräcklig dag. Jag gråter vart jag än går eller står. Jag skrattar så mina lungor spricker, men faller snabbt in i gråt och sorg. Ännu är jag i chockstadiet, ännu är jag förlorad. Tomhet inom mig. Jag ropar ditt namn, men allt som hörs är ett eko. Du finns överallt, men ändå ingenstans. Ännu hör jag dina kloka ord och ännu lever jag på självförtroendet du gav mig.

Jag vill inte släppa. Jag vill inte gå vidare. Jag vill bara att du ska komma tillbaks.
Jag hoppas jag kan leva i frid, så som du ska vila i frid.
But you cant bandage a damage.

you cant fix whats been broken

Jag ser att solen inte längre har lyst lika starkt, sen du försvann. Du var solen i allas hjärtan. Du var min stjärna på himlen. Det var inte rättvist, någon annan borde ha försvunnit. Inte du. Vem ska jag prata med nu? Vem ska se mig nu när ingen annan gör det? Jag känner både ilska och sorg. Jag vill hata dig för att du inte ringde och berättade att du var sjuk. Jag vill hata dig för att du bara försvann och lät mig hamna i chock och ilska. Men jag älskar dig för alla år du fick mitt självförtroende att stiga. Jag älskar alla år som du fick mig att må bra. Jag älskar att du fick mig att skratta när jag grät. Men jag hatar att du lämnade mig utan en varning. Jag hatar att du vara försvann.

jag saknar dig, lars svensson.

13 december


Skola, doktor.

Äntligen, änltligen, äntligen, har vi fått en doktor som gör alla behövliga prover. Det som verkar stå till i stinas kropp nu, är att hon har ett enormt nedsatt immunförsvar. Minsta lilla virus eller bakterie, som finns i en hus, en affär, får stina också. Om vi få är på samma affär som någon annan som är sjuk, förflyttar det sig genart till stina. Så det gäller att bli enormt renlig och försiktig nu. Spritflaskan får nu följa med överallt. Fortsättning med prover, blir idag. Snor och kiss har skickats på odling. Idag ska hon ta blodprover. Stick i fingret har hon aldrig haft några problem med, då säger hon bara att hon vill göra det igen. Så förhoppningsvis går även blodprovet bra. Elaka sprutor!

Nu ska jag vardra iväg till skolan och göra mig ett nationella prov. Kommer blir finemang det!

im in love


All praise to you.


Jag som faktiskt nästan avskyr svensk hiphop, föll smått för den här låten. Så
all praise to you, angelica. Det där gjorde du bra, låtens födelse, var ett bra år för dig.

Charmtroll

Jag längtar nå otroligt mycket till julafton. Det var så himla länge sedan familjen var samlad. Även halvor och jan ska fira jul med oss, satt julen blir allt fulländad. Längtar dock mer efter tröjorna jag beställde för ett tag sedan. Jag vill ha dom nu, absolut nu! Blir tokig av all väntan. Hela mitt liv är väntan. Väntar även på att få svar på vad det är för fel på Stinas kropp. Förhoppningsvis får vi svar på det på onsdag, då vi ska på vårat 100:de läkarbesök. Dags att fira. or not.


Du är välkommen hem

Kära morfar,
jag skickar iväg energier och styrka.
Jag hoppas du kommer hem snart.
Vi väntar här.

RSS 2.0