looove


Blev en ny version, higher.


perfect day

Sen senast:
Fått en bil. Nissan Combi -99.
Fått erbjudande om lärling som intustriarbetare, med garanterat arbete efteråt.

Livet flyter verkligen på just nu och jag försöker hänga med så gott jag kan. Åker strax till skolan, med ett leende på läpparna. Så skönt att äntligen så sitta bakom en skolbänk. Så skoj! hihi. Det är underbart at plugga, måste jag ju säga. Senare idag, blir det att åka till körskolan och plugga till körkortet.


skola

Blev inget party i lördags. Blev istället en kväll med donken och ett ansikte blött av tårar. wiho! Har blivit många sånna kvällar, sen händelsen. Sen förlusten. Men stark som man är, så klarar man sig igenom varenda hinder i vägen. Tur jag har mig själv.

Snart far jag in till stan för att åka till mormor och sedan gå till skolan. JAG HAR SAKNAT SKOLAN OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER ATT VARA TILLBAKS!

vi är goa människor

En förjävlig träningsvärk smärta i min kropp just nu. Dock endast armar och rygg. Far snart vidare in till stan för att ta en fika(strips) med malin. Förövrligt så regnar det ute. kul dag, jätte kul.


Tidig dag för träning

Var uppe med toppen idag, för att åka och träna med Irma och Filip. Redan klockan 08:20, ett mirakel. För dom som känner mig, hade ni aldrig trott att jag klarade det! Jag har ju en sån förbaskat tur, att stina sover till 11-12 om dagarna. Helt underbart, med andra ord. Imorgon hoppas jag på en senare uppgång och blir även ut och springa eller gå. Beroende på vilken träningsvärk jag har. Tror jag körde på lite för hårt med både armar och ben.

Senare mot kvällen, blir det förhoppningsvis party. Om systeryster har orken till att sitta barnvakt. Det är ju cruising imorgon i vackra söderhamn. Och jag går runt med hopp om att en jävla massa folk, ska hålla hus i stora staden. Och att det inte börjar regna. TACK! Men nu, just nu tänker jag gå vidare med att rikta mina ögon mot tv:n. Stina är även vaken, så hade tänkt att mysa ner mig med henne. Så ni alla, vänner som fiender, får ha det så fantastiskt bra tillsvidare. super duper!

Gud slöt dina ögon och lät oss andra fälla en tår. Vi vet att du har det bra där du är. Men sorgen i hjärtat jag bär, tar kål på mig. Vacker som en ängel, så ska vi minnas dig.

Var på minneslunden idag, där du snart ligger och vilar. Kämpade med alla mina krafter med att hålla tårarna på plats. Vem visste att det skulle vara så svårt att ta ett farväl och våga stiga framåt. Jag saknar känslan att veta att du finns inom mig, och jag snart ska få hålla dig i min famn. Jag saknar att längta till stunden jag första gången skulle få låta dig höra mig säga, att jag älskar dig.

jag är så förbaskat söt, jag är så förbaskat vacker, jag har så förbaskat mycket skönhet, jag är älskad av så förbaskat många. och du, du är så förbaskat svartsjuk.anna bell perez fasth

less och förbannad, min hamster(bell) dog i går kväll.
SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

en enormt kär familjemedlem. fast nej, hon bet mig 20 gånger om dagen.

It has been a long and crazy day. After I unfolded your mistakes. And that pretty evil face. How did you trick me Into loving you. You're like poison on my soul. Was it worth it. What have you done.


En sån förbaskad huvudvärk man ska bära på då! Även less, trött och lat. Tror jag förblir här i soffan resten av kvällen. Med mina pringles i min famn, så ligger jag gött här.  Blev även intervjuad för något gay reportage idag. Yes.

Det är även ett halvår sedan jag använde något som fejkade min hud. brunkräm, m.m. SKÖNT.

uppdatering: började skolan idag jaaa. men här kommer några få bilder ifrån stockholm.


sjukhus igen?

Efter att ha legat på sjukhus, och senare åkt direkt till stockholm, så ser det nu ut som att jag måste åka in till hudik sjukhus IGEN. Verkar ha fått en infektion i magen, efter operation. HURRA! Jag blir kort sagt helt slut av det här.

Stockholms besök, over.


pojk/flick?

klippt av mig allt hår. Ser nu ut som en pojk!

hotell globen

sitter i rummet på globen hotellet och roar mig med den underbara telefonen och lyssnar på Anna och halvor när dom pratar som galningar. Har fyllt någon påse med kläder och fyllt min mage med donken. Imorgon bär jag av till skansen, även klippa mig. Spontan klipp. Jäkla syster till att övertala. Jag kommer gråta när jag sitter på stolen och låter mitt långa slitna hår falla till golvet. Fy!

stockholm

Släpper det här livet för några dagar, och placerar mig på ett hotell i stockholm. Tillbaks på söndag kväll, och jag hoppas med starka hopp att jag hinner gå på s-leken! Och jo, vad gör jag inte direkt när jag vaknar då? Jo, sätter mig vid facebook och spelar cityville. Har ni bara en timme på mig och packa ihop det sista och fixa mig själv, även äta frukost. SMART TJEJ

Kommer uppdatera bloggen tätt som jämt när jag far!

out of reach


jag saknar känslan att ha dig

Kom hem ifrån hudiksvall sjukhuset igår. Det jag försökt hållt lite hemligt är, att jag varit gravid. Jag skulle föda ett till barn. Jag skulle ge Stina ett syskon. Men förskräckt, sårad och chockad. Jag bar på ett foster i magen, som varit död i 4 veckor. Tabletter började knapras (det skulle tydligen få mig att öppna mig och stöta ut barnet). Men jag citerar en doktor:
- Du är en mycket ovanlig kvinna!
Dom hade aldrig sett någonting liknande. Min kropp tydes inte reagera på tabletterna. Efter 12 tabletter, fungerade fortfarande inte. Dagen efter lades jag på det lilla operations bordet. Den långa gången dit, liggandes i sängen, kändes som en evighet. En sån tyng jag bar med mig, när jag lade mig där. Syrgasen mot munnen, medans smärtstillande och sömnmedel sprutades in genom nålen jag hade i handen. Sovandes i en timme, vaknade med en chock. Och en lättnad. Jag var äntligen tom, fri, från allt! Kände mig ännu virrig, gjorde jag ända tills jag somnade igår natt. Dock faller jag snabbt in i tårar, vid minsta påminnelse. Jag har ändå förlorat ett barn. Mitt barn, som jag trodde jag skulle få hålla i min famn.

Vila i frid, mitt barn.
Jag ska lägga den vackraste blomman vid din minneslund.


Bergviks marknad

En liten del inhandlades ifrån marknaden.
En likadan jacka som jag redan har, fast grå. Jobbar kläder till stina. 12 par strumpor.RSS 2.0