pleasure

youre fucking perfect to me.

the greatest pleasure in life, is doing what people say you cant do.

jag är vackerför ett år sedan var jag vacker.
för ett halvår sedan var jag vackrare.
för en månad sedan var jag vackrare.
för en dag sedan var jag vackrare.
för idag är jag vackrare.
för varje dag blir jag vackrare.
för varje dag lyser jag mer.
för varje dag är en ny start.

få bilder från norge


hemma hos karln

sitter hemma hos älskling och kollar på tv, medans han är tråkig och spelar wow. Men just nu gör det inget för mig, eftersom att programet är grymt! Men snart, finner jag mig i en stor ensamhet.

just nu favorit citat

* Alla får sin beskärda del av lycka och glädje - en del får den dock mer beskuren än andra.
* Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig.
* Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.
* Att fruka kärlek är att frukta livet, och de som fruktar livet är redan döda till tre delar.

AAAA

bruno mars

Bruno Mars – Doo-Wops & Hooligans

klicka på längen, för att komma till min spotify playlist på favoriterna med mars.

22:58

ser på american dad, super bra. strax, när våra pommes är klara så blir det fortsättning på 'drive angry' (sevärd film). efter det, blir det 'love and other drugs'. informerar om sevärdheten efter filmen, ofc!

'En människa fäller inte tårar för att den personen är svag. Den gråter för att den varit stark länge.
'

jag saknar prinsessan igen

så otroligt deprimerad just nu.
stina åkte klockan halv elva i morse.
saknar henne redan.
förstår inte hur jag ska klara mig.
5 dagar kvar tills vi ses.

mamma
ska aldrig mer lämna dig ens för en dag, älskling.stina gone

buuuuhuuu, tidigt imorgon åker stina till norge.

a 1000 love songs

Stinas födelsedag vart helt underbar. Har inga bilder än, trots att jag lovade. Men dom är nog påväg ska ni se. Hämtar väl kameran imorgon, eller så kastar jag upp ett inlägg från mammas dator. Ska dock orka gå upp till dom först. Har även en hund som ska avlivas imorgon. Åker troligtvis med och tar ett farväl. Aldrig lätt när någon ska dö, individ som individ. Ännu en sak, en ny hund är på g. Mamma har fått förfrågan om dom vill ha en hund. Den går inte ihop med andra tikar, så antingen tar någon av oss den, eller så ska den avlivas. Så mamma och pappa eller jag. Skulle aldrig låta den lilla drottningen avlivas. Clara var namnet btw. Har även märkt den här veckan att det var otroligt onödigt att köpa hamster. Men ja, ibland får man ta smällar när man är köp galen. Vilken som så är hon iallafall galen i mig. Typ letar efter mig så fort jag går. Eller så tror jag fel. Hon länke hurrar när jag går. Haha.

Tänkte iallafall gå och lägga mig nu. Innan tänker jag be om ursäkt för att jag glömt uppdatera er om mitt liv. Nyfikna busar! Vill ni ha en kort uppdatering? Ska ni få. Detta har hänt: varit GRINIG under minst hälften av tiden. Andra stunder, små bitter. Bråkat som en tok, men det har löst sig till något bra. Talat om för Stina att hon är det vackraste i världen. Firat hennes födelsedag. Öppnat en massa paket. Kollat på när hon kör sin batteri bil och gråter en skvätt. Ja. Det var allt. Lina har även vart här. Så, nu har ni allt. Inte speciellt kan jag tänka mig. Jag skrev nog mer intressanta saker, när jag kände var depressionen. Men i dont care. Jag mår toppen. Tackar forskarna för dess trolleri. Hihi. Nu säger jag godnatt. Puss och kram, mina hjärtebarn!

April april


jag älskar dig, stina.

jag faller lite smått i tårar nu. sa till stina att jag älskar henne, då gick hon fram till mig och höll om mig, med huvudet lutandes emot min axel. fick även en snorig puss. så otroligt söt. hon är verkligen min livssglädje.

RSS 2.0